Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.
1. Websiteul se v-a utiliza doar in interes personal si non-comercial.
2. Nu se v-a copia nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul websiteului.
4. Utilizarea acestui website reprezinta acordul respectarii termenilor si conditiilor impuse.

Drepturile proprietetii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului de drepturi de proprietate intelectuala, adica SK8ING.RO
Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti contunul acestui website in scop comercial.
SK8ING.RO isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

Limitarea raspunderii
SK8ING.RO nu este respunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Acceptarea termenilor si conditiilor
Websiteul se adreseaza persoanelor peste 18 ani. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; SK8ING.RO nu va folosi aceste informatii decat in scop personal, nu v-a folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.