Best Line Contest Update

  Din numarul mic de lineuri primite trebuie sa explicam mai pe larg ideea concursului:
Best line contest se divide in 3 categorii pentru a putea premia si incuraja pornind de la un Incepator la un Amator pana la un Skater Pro.

Asadar categoriile sunt:
Pro: Rideri Sponsorizati
Amator: Rideri Nesponsorizati care se dau de mai mult de 1 an pe skate
Incepator: Rideri care se dau de mai putin de 1 an pe skate

Esti un Rider Sponsorizat arata-ne ce poti mai bine, executa tricurile la cat mai multe obstacole in line deoarece ai concurenta mare, lineurile competitorilor tai fiind tot pro si s-ar putea sa ai surprize ca cineva sa ridice nivelul cat mai sus.

Esti un Rider Amator incearca tricurile pe care esti cel mai sigur la obstacole si le poti executa cu stil impreuna cu cele mai bune trickuri ale tale pe care le stapanesti pe flat pentru a putea fi cel mai bun din categoria ta.

Esti un Incepator, foarte bine noi te sustinem. Filmeaza cele 5 trickuri ale tale pe care le poti face intr-un line chiar si pe flat si noi te vom premia. Nu conteaza dificultatea tricurilor pentru ca esti in competitie cu skateri de acelasi nivel ca tine. Daca poti sa incluzi trickuri si la obstacole in lineul tau inseamna ca ai progresat bine si ne vei impresiona.

Pentru Amatori si Incepatori nu va lasati descurajati de linerile primite din categoria Pro deoarece jurizarea se face numai intre lineurile din categoria in care sunteti inscrisi.

Cand postati lineul pe pagina de facebook precizati categoria din care faceti parte! 

Succes tuturor!

Lasă un răspuns