Boaz Aquino vine la Bucuresti pentru Red Bull Under My Wing

Unul dintre cei mai respectati skateboarderi din lume, Boaz Aquino, vine in Romania pentru proiectul Red Bull Under My Wing, sustinand doua workshopuri pentru skateboarderii romani.

Boaz vine la Bucuresti in perioada 12-13 iunie pentru a impartasi experienta sa cu skateboarderii romani. Workshop-urile vor fi adresate atat incepatorilor, cat si celor intermediari si vor avea loc in skatepark-ul de la Fabrica.

Boaz Aquino respira . . . skateboarding prin fiecare por al sau in fiecare zi, petrecandu-si cea mai mare parte a zilei, dar si a vietii in skatepark-urile din Israel, din Europa si din intreaga lume, adica pe acolo pe unde il poarta concursurile, demonstratiile si workshop-urile.

Boaz a inceput sa cocheteze cu skateboardingul la varsta de 6 ani, iar de la 13 ani a devenit sportiv profesionist, castigat numeroase titluri internationale.

Daca vrei sa te numeri printre cei 30 de skateboarderi prezenti la workshopul Red Bull Under My Wing, grabeste-te si completeaza formularul. Cu cat il trimiti mai repede, cu atat vei avea sanse mai mari sa fii aproape de una dintre legendele mondiale ale skateboarding-ului.

Lasă un răspuns