Brasov Skate Park Opening

Pe data de 1 Iunie  2012 Primăria Brașov inaugurează noul Skate Park în parcul Hidromecanica din Centrul Civic. Cu aceasta ocazie Skate School organizează evenimentul “Skate Park Opening” începând cu ora 11:00.

Concursul de Skateboard se va face pe 3 categorii: copii pana în 14 ani, amatori și PRO. Vor exista 2 probe, Jam session care va avea calificări și finala și Best trick.

Concursul de Bike (BMX, MTM). Vor exista 2 probe, prima va fi de tipul Jam Session cu calificări și finala, unde te poți înscrie dacă ai o bicicleta (BMX sau MTB).Ultima proba va fi de Best Trick.

Concursul de Role va avea tot 2 probe, Jam session care va avea calificări și finala și Best trick. In funcție de numărul participanților se va stabili concursul de pro, amatori și copii.

Concursul de Graffiti se va desfășura pe tot parcursul evenimentului și va avea toate cele 4 probe: Sketches,
Bombing, Tags și proba de graffiti art. In concluzie aveți nevoie de caietele cu schițe, creioanele colorate, marker-ele și spray-uri. Nu exista limita de vârstă!

Concursul de Street Dance (bboy battle) se va face pe echipe

After party-ul va avea loc în “Trippin Cafe” str.de mijloc 9A. Unde invitați speciali sunt: Dj.Shortcut(Cluj) Dj.ION(Bv), Dj.Forma(Bv) si Dj.Drop Dread(Buc).

Lasă un răspuns