Chris Haslam si Philipp Schuster in Bucuresti!

Vino in Bucuresti să te dai alături de Chris Haslam si Philipp Schuster, rideri invitati de Globe România, cu suportul Boarder’s Shop si a riderilor locali Bobo, Uskat, Dumi si Petrut !

Chris Haslam, pro rider-ul Globe membru al echipei Almost Skateboards, nascut in 1980 in Canada, cu o experienta de mai bine de două decenii, dar cu un continuu spirit tânăr, creativ si inovativ, este pregătit să se bucure de intalnirea cu riderii locali si de o noua experienta in spoturile de skate din Bucuresti !
Totodată, Chris a fost basist al trupei Kobra Triangle, fiind numit de presă “World’s Most Unlikely Hero” si are deja apariţii în mai bine de 8 filme.
Philipp Schuster, în vârsta de 28 ani, pro skater din Viena, sponsorizat de Globe, Blind Skateboards si Red Bull, dar şi fotograf si editor al revistei Trottoir, este câştigător al mai multor titluri, cum ar fi Campion European sau Best Trick la X-Games.Vineri, 10 august, îi găseşti, de la ora 20:00, la MINI RAMP FREE RIDING SESSION in incinta casei Boarder’s! Te aşteptăm cu entuziasm, goodies, premii din partea Boarder’s Shop & Globe şi sesiune de autografe! Be there or be square!Sâmbătă, 11 august, la ora 18:00, în skate park-ul Tineretului, ne intalnim din nou la BOWLS & RAILS FREE SESSION, unde de asemenea, voia bună îşi va face loc printre premiile instant pentru cele mai bune evolutii si pentru cei mai promitatori rideri !De la ora 22:00, la Club Fabrica, va prezentam premiera filmului “5-INCHER”, unde Almost Skateboards îi prezintă pe Chris Haslam şi Daewon Song, alături de Cooper Wilt, Chris Lewis Marnell, Youness Amroni şi Cristoph “Willow” Wildgrube!Vino să te bucuri, alături de noi, de una dintre ele mai frumoase experiente legate de skateboarding ! Join & share!
https://www.facebook.com/events/271146156325284/

Lasă un răspuns