Cum a fost la Urban inFusion

Fusion Arena Skate Park Bucuresti

Timp de trei zile action sporturile, street dancig-ul si muzica live s-au mixat la Urban inFusion, festivalul care a marcat deschiderea Fusion ARENA.

Prima zi de festival a debutat cu antrenamente pe rampe, urmate de sesiunile de calificari si finalele
concursurilor de bmx, role si skate pentru juniori si amatori. Castigatorii de la aceste probe au avut apoi sansa de a se califica in competitie alaturi de cei mai buni rideri din tara.

A doua zi de festival s-ar putea traduce printr-un show spectaculos de demonstratii pe rampe si
competitii dure intre cei mai buni rideri, care au luptat pentru premiile oferite de Fusion ARENA, Kultshop si Vans. Jula Raul, Daniel Ghita si Razvan Popescu s-au clasat pe locul 1, iar pentru cele mai tari trick-uri au castigat apreciarea atat a juriului, cat si a publicului, Jonny Marian, Balu si Marius Diatcu.

Totul s-a incheiat in stil Desperados, cu cateva zeci de premii urban cool si o super petrecere cu R.O.A si Bass Turbat, care au reusit sa tina in priza publicul pana dimineata.

A treia zi a fost dedicata in exclusivitate street dance-ului si culturii hip-hop. In program, printre
competitiile dure 1vs 1, de tip All Style Battle, s-au strecurat si momente cu demo-uri realizate de Simply That si Freakquency.

Seara a inceput la platane cu Dj Al*bu, iar stafeta a fost apoi preluata de Nor zeatic, Chimie si Flou Rege care au reusit sa creeze atmosfera extraordinara.

Inceputul a fost promitator, iar surprizele se vor tine lant la Urban inFusion. Asa ca, cei care au ratat petrecerea de deschidere a skate-park-ului, sunt asteptati la urmatoarea editie!

Lasă un răspuns