Element Make It Count Skate Contest

Uzati placile. Tociti railurile. Rupeti-va shoesii. Pregatiti-va pentru Element Make It Count skate contest.

Dupa ce prima editie a contestului a avut super-succes in majoritatea tarilor europene, cea de-a doua editie calca si pamant romanesc. Pana in 12 martie aveti timp sa va antrenati, sa va aranjati si sa va pregatiti pentru contestul care te trimite la Madrid.

Deci, sambata, 12 martie, goliti calendarul de orice evenimente neimportante si prezentati-va cu tot cu placa din dotare la Industrial Skatepark in Bucuresti (indicatii geografice: strada 11 Iunie nr. 50). Calificarile se vor face pe grupe, fiecare grupa avand atribuit un element. Cel mai bun rider din grupa sa ajunge in finala unde va concura impotriva celorlalti “cei mai buni rideri” de la celelalte grupe.

Marele castigator pleaca la Madrid, in Spania, (cu masa, cazare si bani de bere asigurati) sa reprezinte Romania la finala europeana Make It Count. Daca e si cel mai bun rider european are apoi sansa sa ajunga la Element YMCA Skate Camp in Sequoia Park.

Premii vor fi pentru toti cei care reusesc se impresioneze cu stilul lor: tricouri, sepci, placi, hanorace Element, rucsacuri Dakine + mega-good time pentru toata lumea.

One thought on “Element Make It Count Skate Contest

Lasă un răspuns