29 thoughts on “Game of skate | Tomi vs. Cristi

  1. ceva de genu ziceam si eu….sustin ce zice vic ca doar asta e adevarul……oricum nustiu astia care comenteaza ce tricuri avioane am :))…de genu sw bs double flipuri si cacaturi dealea….infine deaia imi permit sa comentez….nam ce sa le demonstrez….sk8ordie si celor care o iau ca si o insulta la adresa lor: fuck of bitcheeeez _|_ !!!!

  2. no jesper deja esti ceva pui de cole de dai sw bs double flip.si daca intradevar il dai, il dai mega sketchy si il dai odata la 100 de incercari.ia hai cu un video sa te vedem si noi pe tine ce pro esti:)si tu vic daca era plictisitor dupa ce te-ai uitat?

  3. sugi …. sa nu mai zic eu ce lucichimata…..nu tre sa demonstrez nimic….ca nu am de ce…..nu are sens…..ma dau sasa mai bine de 10 mii de ori decat 80% dintre voi astia de pe sk8ing.ro ca numa niste bagaciosi sunteti. frate….faceti cate unu un cacat repede upload….ba nu meritati sa fiti pe site….daca erati macaria cupi tinerica bobo adrenalina cezarica…etc etc….atunci mai zic frate…da asa …marsh _|_

  4. ba fraiere jesper plm te dai mare inpresaru puli ba hai sa vad pula mea ce dai ba si plm me astea mai pro pe care iai pronuntat nici macar nu te baga in seama ba esti pielea puli ba cu sw bs dubbel fipurile tale hai ca vreau sa le vad ba fa trik tip ba pro skater hai pa ba pace.

  5. uite haterul:))si va mirati de ce nu progreseaza asa mult skateul in romania….nu vezi ca este un video de fun,dece te-ai uitat daca nu ti-a placut?noi nu am vrut sa demonstram ce trikuri stim,l-am pus doar asa.asa ca hai taci din gura si dute invata sa te dai pe skate

  6. ce dracu bah nu va puneti cu jesper asta ca e mare jmecher nu lati vazut la x games plm e mare skater el cu sw bs double flip ce dracu prietene revino cu picioarele pe pamant…si nu mai critica pe alti care fac cv din placere si daca uploadeaza tot ce fac ce problema aveti voi daia e youtube …nu luati in seama pe skate de dai sa te distrezi bafta

  7. ba jesper , in primu rand tu nu iti permiti sa comentezi la videoul asta , dupa cum vorbesti si dupa ce caracter ai reiese ca esti un copil retardat care nu are mai mult de 12 ani si face laba la videoclipuri cu 50 cent , baga videouri pe skate cu tine si dupaia comenteaza aiurea . Cine esti tu sa ne critici pe toti , si de unde sti tu ca te dai mai bine decat 80 % din cei care urmaresc stieul acesta ?

  8. Frate sunteti toti wannabe uitati aici ce stie jesper http://www.youtube.com/watch?v=ZpZHX4Gzslw deci nu mai comentati aiurea in tramvai. Si Flo are dreptate ca nu e bine sa comentam p`aici ca ratatii dar nu e ok nici sa te dai mare skater si sa balesti la un cacat de kickflip. Fac pariu pe ce vreti voi ca din 27 de oameni care au comentant aici doar vreo 3-4 stiu skate. restu doar o ard pe acest site si pe alte site-uri gen hi5 in loc sa iasa afara si sa invete skate..

    Si pt cei care au facut filmul: felicitari pt ca filmati, dar nu inteleg de ce ati simtit nevoia sa ne aratati si noua…

Lasă un răspuns