Grind That Ledge Contest, Etapa 1


REGULI: Vrei o PLACA MOCA? Jart Skateboards şi Area52 vă oferă lunar şansa de o a primi. Cum? Simplu. Începând de azi se lansează concursul “10 TRICKURI PENTR-O PLACA”, regulile sunt la fel de simple :
-La fiecare început al lunii se dă o temă ;
-Aveţi la dispoziţie o lună pentru a o îndeplini ; Ce înseamnă asta ? Vă luaţi skateul şi cel putin un prieten cu camera de filmat, vă găsiţi spotul, filmaţi cele mai bune 10 trickuri ale voastre la acelaşi spot, mergeţi acasă faceţi un mini edit cu cele 10 trickuri, îl uploadaţi pe youtube sau pe ce vreţi voi şi ne trimiteţi linkul, bogdan@area52.ro
-Cele mai bune 10 trickuri lunare caştigă placa.
-Vor fi minim 6 etape (asta inseamna ca pot fi si mai multe), la sfârşitul etapelor se va face un clasament general, cel care iasă primul are şansa de a fi sponsorizat pe cel puţin jumătate de an de către Jart Skateboards.
-Oricine se poate înscrie în contest !
Etapa I : 01.04.2010 – 30.04.2010 GRIND THAT LEDGE ! : în luna aprilie trebuie sa filmaţi 10 trickuri – toate la aceasi cantă de minim 30-35 de cm înălţime. Se acceptă doar trickuri street, nu se acceptă trickuri filmate în parkuri. Trickurile la canta pot fi : grinduri, slideuri, manualuri.
Aşteptăm linkurile la filmele voastre până la data de 30.04.2010. BAFTĂ !!!

Lasă un răspuns