Industrial Skatepark’s Passport

Industrial Skatepark, Club Fabrica, Redbull si U-Man prezinta

Industrial Skatepark’s Passport
Rideri din toata tara adunati-va sa va luat pasaportul de skateboarding si BMX! Daca esti skateboarder si crezi ca Bigspin, Kickflip, Shove it sau Lazer Flip sunt doar o joaca pentru tine sau daca esti BMX-er si bar spin, ice pick, manual sau 180 sunt simple ca “buna ziua”, atunci te asteptam pe 17 si 18 martie in incinta Industrial Skatepark – Fabrica Urban Resort (Str. 11 Iunie, nr.50, Bucuresti), atunci trebuie musai sa strigi “prezent” in cadrul competitiei Industrial Skatepark’s Passport, prima competitie de gen a anului!

Daca cumva ati “amortit” in extra sezon, atunci este timpul sa va scoateti boardul sau bicla din camara si sa va pregatiti de concurs. Pentru a participa, nu sunt foarte multe reguli – trebuie doar sa fii experimentat in ale trick-urilor si sa ai varsta cuprinsa intre 16 si… 99 de ani.

Iar… cum cei mai buni castiga, si premiile sunt pe masura. Red Bull ii trimite pe castigatorii de la categoriile skateboarding si BMX, la aleagere, la un concurs de profil din Europa pe parcursul anului 2012.

Programul week-endului de sport extrem este:

Sambata, 17 martie 2012 – Skateboarding
Concursul se va desfasura dupa cum urmeaza:

    Skatepark-ul va fi impartit in 3 zone:
  1. Piramida + Canta
  2. Olliebox
  3. Scari + Canta

Fiecare grupa din calificari are dreptul la o runda de 2 minute pe fiecare zona de concurs. Dupa desfasurarea calificarilor, 10 rideri merg mai departe in semifinala. Fiecare dintre cei 10 rideri ramasi in concurs vor avea cate o runda de 2 minute pe fiecare zona. Finala se va desfasura cu 3 rideri, fiecare beneficiind de cate 2 minute pe fiecare zona.
Programul zilei pe ore:
12:00 Inscrieri
12:30 Calificari
14:00 Semifinale
16:00 Finala
17:00 Premierea

 

Duminica, 18 martie 2012 – BMX

Concursul de BMX se va desfasura dupa formatul Jam Session Runda Castigatoare (cea mai buna runda castiga).
Programul zilei pe ore:
12:00 Inscrieri
13:00 Calificari (2 runde / 1 rider pe traseu / 2 minute)
15:00 Finala (8 rideri / 1 rider pe traseu / 2 minute)
17:00 Premiera

Parteneri media: Fabrica, U-man.ro, Sk8ing.ro

Lasă un răspuns