Jereme Rogers arestat in New York

Pro skaterul Jereme Rogers cu o cunoscuta pasiune pentru marihuana a fost arestat Joi dupa o iesire violenta care a avut loc intr-un hotel din centrul orasului.

Skaterul in varsta de 26 ani era sub influenta ‘Angel Dust’ cunoscuta ca si marihuana cand a iesit dezbracat din camera lui la hotelul din Alfinia Shelburne, a inceput sa distruga tablourile situate la etajul al 11-lea.

“It was a rampage” ( a fost o iesire violenta ) spun martorii. “Tipa, nu intelegeam ce spunea, era incoerent si delira.”

Rogers, un Californian plin de tatuaje care a aparut in numeroase editii X Games si care spune ca abilitatile lui vin de la Dumnezeu a fost dus la spitalul Bellevue dupa care a fost acuzat de posesie ilegala de marihuana.

Nu este prima data cand Jereme Rogers intra in probleme, declara sursele.
In Iunie 2009, Rogers a avut parte de o iesire similara in care s-a urcat dezbrcat pe un acoperis determinand autoritatile sa-l dea jos.
Rogers a fost spitalizat sub observatie dar nu a fost acuzat. Rogers si-a cerut scuze spunand ca “a consumat ciuperci psihedelice si a clacat”, potrivit tribunalului San Gabriel Valley.

Roger are doua tatuaje mari pe gat care evidetiaza personalitatea lui.
– “I Fear No Man” ( Nu imi este frica de nimeni )
– “In God I Trust” ( In dumnezeu cred )

Intr-un interviu publicat pe pagina About.com, Rogers atrbuie abilitatile lui unei interventii divine.

“I believe He strategically placed me here, so I could try to put out a message, you know? Use this stuff for good”
( Cred cu tarie ca El m-a pus aici incat sa transmit un mesaj, intelegi?Foloseste asta cum trebuie )

 

Lasă un răspuns