28 thoughts on “Oz skate edit

 1. trickurile sunt ok 🙂 ….. nu ma i-au de calitatea video ca probabil daca avea sa filmeze cu ceva mai bun filma omul dar muzica e foarte seaca …nush poate lui ii place dar sincer nu da bine ….sper ca nu am suparat pe cineva cu parerea mea dar e democratie 🙂

 2. Ah si in al doi-lea rand nam auzit de tine absolut nimic:-??..probabil esti un pusti care habarnai sa te dai sau daca stii niste trickuri le dai fara pic de stil..si oricum nu ma dau ca sa am postat edit nu stiu unde sau ca sa stiu eu ce..ma dau absolut de placere si cand comentezi despre ceva adu si argumente si comenteaza doar daca esti in situatia de a comenta(in cazu asta daca te dai tu mai okay) .

 3. ba uite cum e faza…din punctul meu de vedere te dai bine pe skate si trickurile sunt OK, dar frate…puteai sa mai astepti pana imprumutai ceva cu rezoluie mai mare si… muzica e fara vlaga, adica parca e spart muci ala care o canta…si cea mai mare problema e ca e filmat din niste unghiuri naspa frate…whatever keep up going !!!

 4. @Oz: de unde stii ca da trickurile fara pic de stil din moment ce TU ai zis ca nu ai auzit de el? vorbesti cam fara sens. catt si-a spus parerea lui, pentru asta sunt comentariile, ca fiecare sa-si spuna parerea indiferent ca e buna sau rea.

  in legatura cu clipul. dupa parerea mea e ok, dar melodia nu e prea buna. trebuia sa mai astepti sa faci altul mai ok pe care trebuia sa-l fi pus aici..

 5. Oricum nui ascult pentru ca nu am avut ocazia sa ma dau cu ei si probabil nau idee cum ma dau.Si Catt felicitarile mele daca te dai mai bine dupa cum am mai zis nu ma dau ca sa fiu eu stiu cine sau alte chestii pur si simplu ma dau ca imi place si atat.

 6. Mai pe scurt..am filmat cateva chestii asa dupa o pauza de skate si nu avea niciun rost ca sa le tin pentru ca pot sa le dau oricand.O sa urmeze un edit mult mai okay in curand.Melodie nu prea conteaza naspa cum e ea sau stiu eu prea putin ma intereseaza.Si legat de unghiuri si modul de filmare ..sincer daca as putea sa ma filmez singur as fi cel mai fericit..si claritatea videoului este cam aiurea din cauza ca a fost convertit naspa…si camera am o camera destul de okay:D.Si le multumesc tuturor .Pace.:D si la cat mai mult skate

 7. nu era nevoie de atata tam tam puteati sa o spuneti si intr-un mod mai placut. din cate imi amintesc nici voua nu va placea cand va reprosau unii cate ceva 🙂
  critica tre facuta intr-un mod care il ajuta pe respectivul sa progreseze.
  toti ne dam pe skate pentru ca ne place nu sa dovedim unuia sau altuia ca suntem mai buni sau nu asa ca hai sa termin cu comparatiile astea 🙂

 8. oz se da bine. am fost vreo 3 care neam apucat in acelasi timp de skate, si se da blana si de placere, omu poate avea niste footage facut si a zis sa nu le lasa sa ocupe memorie degeaba si a facut un edit mare branza.
  keep the good work ne vedem cand se incalzeste 😀

 9. Ce rautaciosi sunteti bai ..
  adica..sa fim seriosi… nu e site de foto/video.. deci nu vad rostul in a va lua de claritate…
  si nici site de muzica…
  eu zic ca se vede bine atata timp cat trick-urile se observa…
  Un video e bun atata timp cat se observa esentialul ..
  PS: Bafta multa omule ! Ne vedem la skate ! :>

 10. aaaa…si ca un app …
  Inainte de a face comentarii gen : Nu merita sa fie pus pe sk8ing.ro …
  faceti si un argument..
  sa stie omul… care e problema..
  ca pana una alta.. trick-urile sunt ok …
  si dupa parerea mea… orice trick … Pro sau mai putin pro … e tot trick .. asta e tot ce conteaza !

Lasă un răspuns