Red Bull Local Hero Bucuresti

Bucurestiul are un nou erou local!

RedBull Local Hero Bucuresti - CastigatoriiRedBull Local Hero Bucuresti - Adrenalina, Sheckler, CezarRed Bull Local Hero Bucuresti - Podium Castigatori

Red Bull Local Hero l-a facut erou local pe Sheckler
34 de participanti, peste 250 de spectatori si cele mai spectaculoase trick-uri, facute unul dupa altul – asa s-a desfasurat pe scurt ultima oprire a Red Bull Local Hero Tour, de la Bucuresti.

Sk8 park-ul IOR a fost ieri animat de zeci de skateri veniti pentru a demonstra ca sunt cei mai buni din Bucuresti. Nu numai bucurestenii s-au inghesuit pentru titlul de erou local, ci au participat si concurenti din Cluj Napoca, Germania, chiar si Statele Unite ale Americii. Cu mic, cu mare, s-au adunat inca de la primele ore ale diminetii nu numai pentru a mai face un ultim antrenament inainte de concurs, dar si sa-i cunoasca pe cei doi skateri de peste hotare, Boaz Aquino si Madars Apse.

Competitia a debutat cu un workshop, Boaz si Madars aratandu-le pustilor ultimele noutati in materie de trick-uri.

Kick flip 360, underflip, crocket, heel flip sau double flip au fost doar cateva trick-uri care a tinut audienta cu sufletul la gura. Cel care a reusit cele mai multe si mai spectaculoase trick-uri a plecat din skate parc cu titulatura de Red Bull Local Hero, dar si cu un trofeu demn de fiecare invingator.

Castigatorul Red Bull Local Hero a fost Gabriel Dorissa alias Shekler, in varsta de 17 de ani. Pozitia a doua a fost ocupata de Marius Diatcu alias Adrenalina, de 15 ani, iar pe locul 3 s-a clasat Cezar Iliescu, alias Cezarica, in varsta de 20 ani.

La categoria Ollie (cea mai inalta saritura), tot Cezar Iliescu (castigatorul locului 3) a fost cel care a reusit sa sara 85 de centimetri. La Sibiu s-a sarit 80 de centimetri, iar la Brasov, 90 de centimetri.

Despre Boaz si Madars
Boaz Aquino respira skateboarding prin fiecare por al sau, in fiecare zi , petrecandu-si cea mai mare parte a vietii in skatepark. Iese pe primul loc de fiecare data la concursurile din Israel si printre primii la competitiile europene.

Madars Apse este un tanar talentat skater, cunoscut de catre oricine din Tarile Baltice pentru trickurile sale. Indragostit de skateboard inca din din 2001, cand avea 11 ani, Madars a fost campionul Letoniei mai multi ani la rand .

Red Bull Local Hero Bucuresti - Sheckler - FS 5-0Red Bull Local Hero Bucuresti - Sheckler - FS 5-0Red Bull Local Hero Bucuresti - Sheckler - BS 5-0

Red Bull Local Hero Bucuresti - Cezar, Sheckler si AdrenalinaRed Bull Local Hero Bucuresti - ShecklerRed Bull Local Hero Bucuresti - Podium Castigatori

Cateva clipuri oferite de xtrem.ro:

Gabriel Dorissa – Sheckler – Locul 1
Marius Diatcu – Adrenalina – Locul 2
Cezar Iliescu – Cezarica – Locul 3
Razvan Popescu – Sala Boss
Cristi Macaria – Cristi Cool
Alexandru Costin
Radu Cojocaru -Bardi
Nicky Boss

5 thoughts on “Red Bull Local Hero Bucuresti

Lasă un răspuns