Red Bull Local Hero Sibiu si Brasov

Sibiul si Brasovul si-au desemnat Eroiiredbull-local-hero

Zeci de participanti, cateva sute de spectatori si cele mai spectaculoase trick-uri, facute unul dupa altul – asa s-au desfasurat opririle Red Bull Local Hero Tour de la Sibiu si Brasov.
Sk8 park-urile Coreliu Coposu si Centrul Civic au fost animate de zeci de skateri veniti pentru a demonstra ca sunt cei mai buni din Sibiu si Brasov. Cu mic, cu mare, s-au adunat inca de la primele ore ale diminetii nu numai pentru a mai face un ultimo antrenament inainte de concurs, dar si sa-i cunoasca pe cei doi skateri de peste hotare, Boaz Aquino si Madars Apse.
Competitiile au debutat cu workshop-uri, Boaz si Madars aratandu-le pustilor sibieni ultimele noutati in materie de trick-uri.
Kick flip 360, underflip, crocket, heel flip sau double flip au fost doar cateva trick-uri care a tinut audienta cu sufletul la gura. Cel care a reusit cele mai multe si mai spectaculoase trick-uri a plecat din skate parc cu titulatura de Red Bull Local Hero, dar si cu un trofeu demn de fiecare invingator.

Castigatorul Red Bull Local Hero Sibiu a fost Adolf Gherghelah alias Bobo, in varsta de 20 de ani. Pozitia a doua a fost ocupata de Andrei Buta alias Diki, de 18 ani, iar pe locul 3 s-a clasat Petri Manzat, in varsta de 14 ani. La categoria Ollie (cea mai inalta saritura), tot Bobo a fost cel care a reusit sa sara 80 de centimetri si a castiga.

La Brasov a triumfat Tudor Moiceanu, alias Insecta, in varsta de 17 de ani, fiind urmat de Florin Cucuruzac, alias Tinerica, de 19 ani, si de Claudiu Berghea, in varsta de 15 ani. La Ollie a castigat Tamas Printz.

Poze RedBull Local Hero Sibiu si Brasov:

Lasă un răspuns