RED BULL LOCAL HERO TOUR

flyer-red-bull-local-heroO saptamana, 3 orase, 2 dintre cei mai buni skateboarderi din lume si alte cateva zeci de skateri autohtoni. Totul are o denumire – Red Bull Local Hero Tour.

Bucuresti, Brasov si Sibiu sunt cele 3 orase prin care turneul nostru va trece. Cei mai tari skateri din aceste orase vor avea ocazia sa ne demonstreze ca ei sunt cei mai buni – cele mai spectaculoase trick-uri sau cele mai inalte sarituri vor fi la ordinea zilei. Si, pentru a si putea invata lucruri noi, i-am adus pe 2 dintre cei mai “vanati” skateri din lume, Boaz Arrow si Madars Apse.

Pe langa jurizarea competitiei, cei doi vor tine si un workshop, asa ca, daca nu va iese vreun trick sau vreti sa invatati unul nou, ei sunt cei care va pot ajuta cu un sfat.

Boaz Aquino respira skateboarding prin fiecare por al sau, in fiecare zi , petrecandu-si cea mai mare parte a vietii in skatepark. Iese pe primul loc de fiecare data la concursurile din Israel si printre primii la competitiile europene.

Madars Apse este un tanar talentat skater, cunoscut de catre oricine din Tarile Baltice pentru trickurile sale. Indragostit de skateboard inca din din 2001, cand avea 11 ani, Madars a fost campionul Letoniei mai multi ani la rand .

PROGRAM RED BULL LOCAL HERO TOUR

Sibiu, Sk8 park Corneliu Coposu, 10 aprilie, ora 13

Brasov, Sk8 park Centrul Civic, 12 aprilie, ora 13

Bucuresti, Sk8 park IOR, 14 aprilie, ora 13

Va asteptam alaturi de noi, in cautarea eroului local!

Pentru mai multe informatii nu uitati sa intrati pe www.redbull.ro


3 thoughts on “RED BULL LOCAL HERO TOUR

  1. Singurul eveniment de care ar fi trebuit sa se ocupe acest site si nu a fost in stare. Nu cred ca este foarte interesant sa pui linkuri de pe youtube cu ce se petrece la berrics si ar trebui promovate valorile romanesti intr-un mod decent…cateva poze amarate si ceva scris atunci cand stateai pe veceu’ nu sunt valori romanesti.

  2. Serios? Ne poti ajuta tu sa facem totul asa cum am vrea? crezi ca noi nu am fi vrut sa participam la fiecare dintre cele 3 orase, sa filmam si sa facem cateva poze tari? sk8ing.ro e un proiect cu o baza financiara foarte slaba. implaca-te tu mai mult si ajuta-ne sa fim asa cum crezi tu ca e bine, nu doar scrie anonim.
    Eu nu am putut comenta nimic corent despre eveniment din cauza ca nu am putut participa la nici unul dintre cele 3 orase si ceea ce zici tu ca e scris de pe wc e oferit de redbull.ro

Las─â un r─âspuns