Ride 2 Help!

Custom Events desfăşoară concursul caritabil de skateboarding/bike intitulat “Ride2Help”. Evenimentul pe lânga scopul umanitar prioritar pentru noi, doreşte să promoveze sporturile de iarnă/vară în rândul  tinerilor, dar şi de a încuraja oamenii să participe la acţiuni caritabile.

Pe 24 Martie 2012, Custom Events alaturi de Interact Club Brasov au organizat prima editie “Ride2Help”- concurs de snowboard/ski extreme freestyle, pe partia Bradul in Poiana Brasov. In ziua concursului au fost prezenti intre 200 si 250 de persoane, dintre care 25 de concurenti care au facut un show incendiar pe partie. Premierea concurentilor a fost facuta pe terasa Pub Rossigniol, apoi incepand cu orele 22:00 in locatia “La Comitet” din Brasov a avut loc after-party-ul evenimentului. La petrecere au fost 400 de invitati.

Banii strânşi în urma evenimentului (cca. 1200 €) au fost donaţi sub formă de produse Complexului de servicii “Măgura” din Codlea.

Fiindca dorim ca evenimentul “Ride2Help” sa devina o traditie si se va beneficia de doua editii sezonale , Custom Events prezinta editia de vara sub acelasi titlu “Ride2Help-summer edition”, avand acelasi scop : de promova sporturile extreme, de a promova ideea de sport in rândul tinerilor , dar si de a incuraja oamenii sa participle la actiuni caritabile. Evenimentul va avea loc în data de 21/22 iulie 2012 , in skatepark-ul de la Hidromecanica, şi va fi urmat de un after-party în seara concursului.

Organizaţia noastră doreşte îmbinarea unui concurs de sport extrem cu un scop caritabil. Locaţia evenimentului va oferi o bună vizibilitate sponsorilor. After-party-ul va avea loc într-o locaţie cunoscută din Brasov, iar atmosfera o să fie întreţinută de un DJ international sau o trupă cunoscută.

Evenimentul “Ride2Help – Summer Edition” va beneficia de o promovare puternică atât online (reţele de socializare , ziare online , blog-uri) cât şi în presa scrisă şi în audio-vizualul Braşovean.

Costurile totale ale evenimentului se vor ridica la suma de 5000 €.

Banii strânşi în urma desfăşurării evenimentului, vor fi donaţi sub formă de produse, unui mediatizat caz social din Braşov: accidentul tragic al unui tanar ciclist de 21 de ani, campion national si un membru important al comunitatii locale de bikeri din Brasov.

Sponsorii vor beneficia de :

  • Logo pe afis
  • Logo pe flyere
  • Logo pe tricourile/vestele participanţilor
  • Mediatizare Online (blog-uri si site-uri de profil, canale de socializare, etc.)
  • Mediatizare Radio
  • Mediatizare TV
  • Concursuri cu produsele sponsorului
  • Afişarea de bannere si materiale promotionale

Persoane  de contact:
Coordonatori eveniment : Claudiu Obreja – tel : 0731675452, 0756434948
Andreea Sabrina Nicolescu – tel: 0723344080
Vlad Macelaru – tel: 0740164016
Horia Benga – tel: 0726120890
E-mail Custom Events : [email protected]

Lasă un răspuns