Shaun White Skateboarding PC

Shaun White Skateboarding este un joc de actiune-sport , dezvoltat de Ubisoft  in colaborare cu faimosul snowborder si skater, Shaun White. Jocul a fost lansat la sfarsitul anului 2010 pentru PS3, Wii, Xbox 360 si Windows.
Principalul element de noutate in Shaun White Skateboarding este ideea  de “change the world through skateboarding”.
Transforma – Jocul incepe intr-un oras plictisitor, fara prea multa distractie, dar pe masura ce te dai cu skate-ul, orasul incepe sa se transforme si sa prinda culoare, ajungand sa se transforme intr-un imens skatepark. Schimband mediul inconjurator in timp real, iti vei crea propria lume prin adaugarea de rampe, grinzi, balustrade, etc. Vei  sari de pe rampa si vei crea in aer grinzi  pe care sa-ti continui cursa, vei putea face sa apara balustrade din pamant, etc
Cu cele peste 80 de trick-uri pe care le ai la dispozitie (inclusiv creatia lui Shaun,  “Armadillo”)  te vei bucura de o experienta unica si distractiva.

Exploreaza si inventeaza- Gaseste sau creeaza locuri pentru skateboarding. Creativitatea este recompensata cu puncte, viteza , bani si noi oportunitati. Vei trece de misiuni, provocari si curse si vei fi recompensat.

Interactioneaza – Creeaza–ti propriile harti, joaca cu prietenii si vezi pe ce loc te plasezi in topurile mondiale.
Jocul vine si cu modul multiplayer, gamerii putand sa faca tot felul de trick-uri alaturi de prieteni.
Dupa lunga asteptare in care jocul nu s-a gasit la nici un magazin online a aparut versiunea crack SKIDROW pe torrente.

DOWNLOAD (CLICK)

 

 

2 thoughts on “Shaun White Skateboarding PC

Lasă un răspuns