Skate Park nou in Parcul Tineretului din Bucuresti

O platforma de role si de skateboard cu o suprafata de 2.800 metri patrati, in forma circulara, va fi amenajata in Parcul Tineretului din Capitala, potrivit unui proiect de hotarare adoptat, luni, de catre consilierii municipali.

Intregul proiect este o investitie a municipalitatii in valoare de peste 630.000 euro si va reprezenta amenajarea unui complex de activitati pentru tineret intitulata ‘Skate Park’.

Platforma de role va fi amenajata din beton si metal si va fi sub nivelul actual al terenului, urmand sa fie conceputa pentru a gazdui concursuri oficiale si intreceri profesionale in domeniu.

Consilierii municipali au aprobat, luni, elaborarea studiului de fezabilitate, urmand ca realizarea proiectului sa se realizeze dupa organizarea licitatiei pentru construire.

[via]


(c) poze

62 thoughts on “Skate Park nou in Parcul Tineretului din Bucuresti

 1. Nu m-ati mai sunat sa va zic si eu cate ceva..

  Ideea de baza ar fi ca nu primaria este de slavit in cinstea acestui skatepark ci Uniunea Europeana si cativa angajati ALPAB.

  Primaria a obligat castigatorul licitatiei, ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) sa inceapa cat mai repede lucrarile la un skatepark “ca la televizor” asta insemnand pool-uri.
  Arhitectul nu a avut timp sa faca el un sudiu de caz, sa ia masuratori pe strada pentru elemente street.
  Inginerul a horatat ca ar fi bine sa ma asculte pe mine pentru adaptarea skateparkului la teren si la nevoile skaterilor. (Nu mi-am tras fonduri, a fost munca voluntara)

  Tot din cauza primariei care a grabit ALPAB-ul, nu s-a mai efectuat un sutdiu de fezabilitate astfel lucrarea a fost prelungita pe o perioada mai mare de timp, din cauza solului prea moale

  In prezent din cauza ninsorilor nu au fost adaugate toate elementele “railurile”. Iar nocturna (firele din mijlocul skateparkului) care trebuia sa fi fost “nocturne” nu a mai fost nici ea amplasata din cauza epuizarii fondurilor. Fonduri ce nu s-ar fi epuizat daca se facea un studiu de fezabilitate terenului.

 2. Am uitat sa spun ca, arhitectul daca tot nu a avut timp, sa faca un plan, a furat unul din afara. Planul nu se potrivea terenului, ducand la eliminarea treptelor din plan.
  Bazinul cu halfpipe (jumatate de teava – adica nu are flat) nu o sa aibe marginea in semisfera fiindca in Romania inca nu s-au dezvoltat astfel de tehnici, iar costul ar fi fost prea mare.
  In schimb am facut legatura intre skateparkul vechi si cel nou printr-un bank, care nu se afla in plan.
  Pentru tribuna nu se stie daca or sa mai intre fonduri…

  Ollieboxul am sa il repar eu, din banii mei, fiindca nu cred ca or sa se mai intoarca muncitorii ALPAB, avand in vedere ca si-au luat absolut toate sculele si generatoarele.

  Nici nu mai stiu ce sa mai spun. Daca mai e careva nelamurit cu ceva, id-ul meu de yahoo messenger este: ciocan_cw

 3. Madalin sa sti ca eu sunt biker si ma simt jignit cand spui ca suntem jegosi….voi aveti un skate parc…noi nu avem , asa ca….si oricum nu inteleg rostul de a ne certa skateri cu bikeri si cu rolerii….ar trebui sa fim unitii si sa ne intelegem unii cu ceilalti ca doar suntem oameni si nu animale…

 4. Madalin

  Nu vad ce problema ai tu cu bikerii! Cum spunea si Vik,voi aveti skate park-uri,noi nu avem nimic! Pana si micutul dirt park pe care il aveam in Herastrau a fost daramat! Pana la urma toti suntem egali, fie ca suntem pe 2 roti sau 4 roti! 😉 Ai fi un asa gentleman sa ma dai afara din skate,doar pentru ca am bike si nu role/skate? ;;)

 5. Bai Madaline vad ca esti smecher asa si comentezi de “jegosii de bikeri”…prietene vezi.ti de treaba ta ca skate parku asta e pentru toata lumea intelegi? si nu stiu cu ce strica bike-urile pe concrete, intelegi prietenu meu imaginar? E BETON IN PULA MEA!!! in rest super tare frate:X

 6. deabea astept sami iau agresive ca k astea normale numai functioneaza treaba =)) >:)>:) orikum am mers si adevarat trebuiau si astia sa faca unu in sfarsit sa numai trebuiasca sa nu ducem pana la eroilor…a da si am extrem de mare impresia ca ultimi doi care au postat sunt sunt unu si acelas tip si tipu’ e colegu mheu…mda doar impresia :-“…k sigurantza el este :))

 7. a si sincer nu sunt rasista intre skateri ,bikeri si bladeri doar ca ar fi dragutza sa nu ne mai imbrancim toti unu in altu vorba cuiva care a postat mai sus sunt multzi care se simt prea la ei acasa si cand fac vreo figura gta “Bhaaaaaaaaa la o parte ca vine yoo” mi se pare aiurea pt k fiecare ar trebui sa isi respecte locul si pe ceilalti fie ca sunt beggineri sau harderi sau ca u fie ca au blade,skate sau bike….
  Parere de blader XD

Lasă un răspuns