24 thoughts on “Skating day after day – Brasov

  1. ba oameni care comenteaza si care sunt cam prosti,muzica e ok baietii sunt tineri au bagat bine au potential, si vreau sa va mai zic ceva comentatorilor nu mai fiti voi tari in gura pe net ca nu stiu dece daca vati intalni in r4ealitate cred ca baietii ar matura cu voi la skateboarding.

  2. eu nu am comentat felul cum se dau ei pe sk8 pt ca se dau bine de tot , dar muzica parca e direct pentru cocalari asta strica , si le recomand sa faca altul la fel numai cu alta muzica pe fundal , bineinteles asta e parerea mea personala si nu sunt hater pur si simplu muzica aia e de tot cacatul…mai aveau putin si il puneau pe Salam

  3. bah rares asculta aici:
    eu ma dau pe skate doar de placere si nu ma duc in park sa arat care e cu mai multe fitze si care are tricuri mai tari in el. Ma duc sa imi ocup timpul liber cu o activitate, si sincer ma doare in p**a ce cred alti despre mine . Crede-ma ca daca te dai in parkul unde ma dau eu in fiecare zi incepand cu 31 august 2009 in germania intr-un skatepark indor adevarat nu ca cacatul ala de sk8park din brasov inveti mult mai repede tricuri in skatepark ,handrail,boul,piramida,box tot ce vrei pentru ca ai alte conditii nu ca cele din romania. Si mai ai avantajul ca iti poti gasi repede un sponsor care sa te poata sustine si sa te creasca.

  4. Nu-mi pasa de ce zic altii si de melodii. Fiecare cu gusturile lui, si ce ni s-a parut noua ok. Fiecare vine cu o idee, nu trebuie aruncat cu noroi in acel cineva. Partea a doua va veni si ea la timpul potrivit, pana atunci bafta la trickuri.

  5. @marius:scuze dar inseamna ca nu te prea pricepi la muzica in primul rand melodia nu o canta ratatul ala de 50 cent. Inainte sa vorbesti cacaturi intereseazate. melodia o canta dmx si daca te intereseaza cum se numeste mel : Where Da Hood At.Bafta la toti si iesiti la skate ca e vreme faina

Lasă un răspuns