Street Dreams

Street Dreams este un film regizat de Chris Zamoscianyk, in timp ce rolurile principale sunt interpretate de urmatorii: Rob Dyrdek, Paul Rodriguez Jr., Ryan Sheckler, Compton Ass Terry si Ryan Dunn.
Drama Street Dreams ne spune povestea unui tanar care practica skateboarding, Derrick Cabrera (Paul Rodriguez Jr.), si care are acelasi vis ca si toti practicantii acestui sport: ca intr-o buna zi sa fie sponsorizat. Derrick are tot ce-i trebuie pentru a-si vedea visul implinit, doar ca talentul si ambitia nu sunt de ajuns cateodata. Parintii il sacaie cu faptul ca isi neglijeaza scoala, prietena il considera un ratat, iar cu cel mai bun prieten nu se mai intelege, ba chiar devin rivali, pentru ca Derrick este mai bun decat el. Totul se complica si mai tare atunci cand este arestat, apoi nevoit sa plece de acasa din cauza problemelor cu tatal sau. Singura cale care i-a mai ramas pentru a iesi din anonimat este concursul Tampa Am, unde skater-ii necunoscuti pot fi remarcati mai usor.
Premiera Street Dreams pe marile ecrane a avut loc pe 12 iunie 2009, si a fost distribuit in cinematografe de catre Berkela Films.

Street Dreams urmeaza sa aiba premiera pe marile ecrane americane pe 12 iunie 2009, si sa fie distribuit in cinematografe de catre Berkela Films.

13 thoughts on “Street Dreams

 1. omg :)) nice 6 minutes :)) fuck yea :))
  nu prea imi fac griji k o sa apara in curand :)) am timp si rabdare o sa apara cam rip o sa fie aiurea dupa aceea dvd cat de cat ok si prin 2013 HD si ma pot uita :X …:-L yea street dreams . Nice revew 😉 kip it up the good stuff .

 2. @bobeci
  esti prost 😛
  sk8 provine din America… akolo s-a nascut, este ceva logic, shi dak dai 360 flip la 6 scari nici akolo nu esti mediocru 😛 plus ca un sk8-ar bun nu are legatura in primul rand cu ce poate da… are legatura shi cu abilitatea sa de a intra in competitii shi a face o combinatie pe care sa nu o mai fi incercat nimeni … asta e ideea

 3. lods Says:
  July 13th, 2010 at 11:45 am

  @bobeci
  esti prost
  sk8 provine din America… akolo s-a nascut, este ceva logic, shi dak dai 360 flip la 6 scari nici akolo nu esti mediocru plus ca un sk8-ar bun nu are legatura in primul rand cu ce poate da… are legatura shi cu abilitatea sa de a intra in competitii shi a face o combinatie pe care sa nu o mai fi incercat nimeni … asta e ideea

  Esti prea prost ca sa te insult, iti doresc o viata placuta multe trickuri dar in special sa gandesti asa in continuare!

Lasă un răspuns