STREET HEROES SPRING BREAK

Cel mai mare Festival de Cultură Urbană din România revine: STREET HEROES 3 Fueled by BURN

Ollie Gang Shop prezintă STREET HEROES Spring Break pe 4 și 5 mai 2012 în Parcul Tineretului.

Street Heroes este festivalul autohton de cultură urbană, aflat la a treia ediție anul acesta. Disciplinele incluse sunt Role, Skateboarding, BMX și B-Boy, competițiile fiind completate de muzică atât pe timp de zi, cât și seara. Cel mai tare show de sport și urban lifestyle se petrece în Skatepark Tineretului, între 4 și 5 mai, urmat îndeaproape de un afterparty scăldat în bass!
Scena de muzică se împarte între cele două zile pentru a face loc vineri băieților de la Facem Records, iar sâmbătă celui mai Bass Turbat!
STREET HEROES Spring Break îi are așadar confirmați pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 mai) și pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 mai).

STREET HEROES are în acest an o misiune dublă pentru competițiile de sporturi extreme: ediția din primăvară vizează descoperirea și promovarea noilor talente, calificările și premierea amatorilor din fiecare concurs (Skate, BMX, Role, BBoy) pentru ediția din toamnă, cu accent în primă fază pe ideea de experiență și mai puțin pe cea de competiție. Fiecare concurent, indiferent de probă, va primi din partea organizatorilor un premiu de participare.
Echipa de rideri pro BURN va oferi un show demonstrativ de skate și BMX.

În ambele zile, accesul este liber până la orele 14. Vineri intrarea este 15 lei, sâmbătă 10 lei. Bilete atât pentru Street Heroes Spring Break, cât și pentru afterparty, se vor găsi la intrare, cât și în avans la Ollie Gang Shop.

Puma Social Afterparty fueled by Burn Studios

Afterparty-ul oficial Street Heroes în parteneriat cu Drop Dread are loc pe 5 mai cu nimeni altcineva decât… Borgore, după 22:30! Intrarea la Turbohalle este liberă pentru cei care au brățară pe ambele zile – o inițiativă sprijinită de Puma și Burn. Also on the line-up: Inflex, Grid, Bong, Drop Dread.

Pentru înscrieri și condiții de participare:
Skate – Kid, [email protected]
BMX – Alin, [email protected]
Role – Mihai, [email protected]
Bboy – Jr., [email protected]

Lasă un răspuns