Transylvanian Rippers

Clubul Sportiv Skateboard Transilvania în parteneriat cu Transilvania Look și Primăria Cluj-Napoca, vă invită la Transylvanian Rippers, festival de sporturi gravitaționale. Evenimentul va avea loc în Skatepark Rozelor din Cluj-Napoca, skatepark ce va fi inaugurat pentru publicul larg odată cu acestă ocazie.

Skatepark Rozelor este proiectul cel mai important al clubului nostru, care timp de patru ani s-a zbătut pentru realizarea lui. Este primul skatepark din țară executat după un proiect realizat de către practicanți ai sporturilor gravitaționale, fiind unul dintre cele mai complexe și bine construite.

Transylvanian Ripperseste cel mai mare eveniment de gen din Transilvania. Competițiile din cadrul festivalului vor fi skateboarding, in-line și BMX. Ele vor fi în format jam-session iar juriul de la fiecare categorie va fi alcătuit din trei arbitri. La fiecare disciplină, în funcție de numărul de concurenți înscriși, vor fi două categorii de vârstă, youngsters ( sub 18 ani ) și rippers. Taxa de înscriere este de 30 lei la fața locului sau 20 de lei dacă înscrierea are loc în anvans de pe siteul competiției. Concurenții se vor lupta pentru trofeul „The Ripper”, primele trei locuri de la fiecare categorie fiind recompensate. Evenimentul se va desfășura pe durata a trei zile, calificări, finale și best trick. Pe lângă cei mai buni atleți din țară si-au confirmat prezența și concurenți din țările vecine.Soundul eventului va fi asigurat de către Marwan Dua, Jaheyo, Indjstione, Electroclown, Chu the jhu, Mishan, TorsoBooking și NDJ, și va fi completat de un party La Gazetteîn seara finalelor. Demonstrații de B-boys și graffiti vă vor delecta atenția, iar dacă vreți să susțineți Skateboard Transilvania, vizitați-ne la standul nostru !Transylvanian Rippers este organizat de către clubul sportiv Skateboard Transilvania în colaborare cu Primăria Cluj – Napoca, Transilvania Look și este susținut de către MBS Group, Qual Media și Area52. Mașina oficială a evenimentului este Skoda Citigo și este oferită de către Compexit Trading.
Va așteptăm!

Lasă un răspuns