XcupSibiu 2.3

XcupSibiu 2.3

Vineri 11.09.2009 sunteti asteptati in parcarea PROMENADA MALL pentru un concurs de DIRTJUMP BMX si MountainBike de exceptie!

Cei mai talentati sportivi din tara sunt asteptati sa-si revendice premiile oferite de HERVIS si sa demonstreze inca o data cine este cel mai bun.Concursul va incepe la ora 16:00 pe un traseu special amenajat si vor fii premiate cele mai bune prestatii la BMX precum si MTB iar spre seara o sesiune de BEST TRICK va delecta publicul.

Muzica este oferita de catre cel mai bun DJ al Sibiului!

Echipa XcupSibiu pregateste un program special pentru weekendul 11-13; proiectii video,graffiti workshop,live acts,bbq’s and more.

Festivitatea de premiere va avea loc in fata magazinului HERVIS iar XcupSibiu continua in dirtparkul din padurea Dumbrava “DUMBRAVA TRAILS” cu o scurta oprire la PROPAGANDA unde sunteti asteptati la o seara BEASTIE BOYS by: Dr. Klich”dj.KicKr2” .

Sambata 12.09.2009 XcupSibiu pregateste o surpriza! Este vorba despre BMX CROSS & DUAL MTB unde concurentii sunt asteptati pe cel mai complex traseu de specialitate construit in tara.BMX CROSS este o proba in care doi biciclisti se lupta pentru calificarea in finala unde se va decide castigatorul.Organizatorii anunta o batalie apriga la sectiunea MTB datorita premiilor puse la bataie de catre HERVIS si a traseului la care clubul A.C.S.R.BMX SIBIU a lucrat in ultimul timp si nu in ultimul rand al nivelului ridicat al sportivilor.Dirtparkul din padurea Dumbrava, “Dumbrava Trails”, are un nou look si asteapta sportivi din toata tara sa se antreneze, intrarea fiind libera iar tarseul de BMX CROSS si Trailurile sunt deasupra asteptarilor.

Tot Sambata vor fii premiate si probele de Best Trick bmx&mtb, Dirt Trails bmx, Dirt Trails mtb si CLASS DINO.

CLASS DINO este o clasa destinata copiilor, infintata la XcupSibiu exclusiv juniorilor si vrea sa motiveze tinerele talente sa progreseze in acest sport.

Concertele si muzica din “Dumbrava Trails” de Sambata se anunta a fi palpitante iar premierea se va tine la finele zilei in acelasi loc.

Duminica 13.09.2009 va fi o zi usoara pentru concurenti, acestia fiind invitati la o sesiune FOTO si un OPEN SESSION relaxat,Music&Grill.

Echipa XcupSibiu a pus la dispozitie ON LINE: formularele de inscriere, regulamentul, programul si promite sa tina la curent participantii cu ultimele noutati pe www.bmxsibiu.ro. Va rugam cititi cu atentie regulamentul inainte de a va inscrie!

A.C.S.R.BMX si partenerii evenimentului va asteapta in perioada

11-13 Septembrie la SIBIU.

Lasă un răspuns