Street Heroes Lucky 13 @ Arenele Romane 30 August

Street Heroes Lucky 13 @ Arenele Romane 30 August 2013Cel mai cool festival de cultură urbană și sporturi extreme din România este la a 8-a ediție și apasă re-play la 24H de Party Non-Stop marca STREET HEROES. 30 August la Arenele Romane.

Fresh makers, hipsters, swaggers, writers, DJs, MCs, bboys, skaters, bikers, rollers, high heads, lazy bones, madams and monsieurs, – STREET HEROES Lucky 13 fueled by burn este oficial ON!

Pe 30 august la Arenele Romane sunteți invitați să savurați pe rând din deliciile super cocktail-ului urban pe care echipa Street Heroes vi l-a pregătit: muzică, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle și street

La fiecare ediție, STREET HEROES a încercat să se reinventeze, să evolueze și să surprindă. Am construit rampe, pereți de graffiti, am decorat bowl-ul din parcul Tineretului, am construit un skatepark indoor la Turbohalle, am mers în delegație la Cluj la festivalul Electric Castle unde am construit un spot urban de 300

Ediția a 8-a Street Heroes își montează reflectoarele într-un nou spațiu, gândit pentru un super show: pe  30 august ne dăm în spectacol la Arenele Romane în fața miilor de rebeli urbani care sunt așteptați la eveniment.  Festivalul s-a mutat din parcul Tineretului și a acceptat provocarea acestei noi locații pentru că setup-ului de sport extrem i se potrivește o arenă cu tribune pline de spectatori pregătiți să-și aclame riderii-eroi preferați de bike, skate sau role. Cei mai buni sportivi din România și invitații internaționali vor arunca în aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor in skateparkul Street Heroes special construit în mijlocul Arenelor Romane. Pentru cei mai extremi dintre ei sunt puse la bataie premii în valoare Eroii de pe scenă – special international guests și cei mai fresh artiști locali sunt pregătiți pentru bașii din boxe și aplauzele voastre. Tot acest meniu de hip-hop, reggae, drum`n`bass, trap sau underground folclor este înregistrat sub numele Street Heroes Non Stop Party și nu ne vom opri decât spre dimineață.

HUCCI, master-ul compilațiilor All Trap Music, vine cu beat-urile sale puternice direct din UK și dă House
Party la Arenele Romane împreună  cu SOOM T, Konchis și Patricia Panther din Renegade Masters Crew (UK).  Artiștii locali invitați pe scena de la STREET HEROES Lucky 13 sunt DOC, DELIRIC1, Vlad Dobrescu – C.T.C.,  SUBCARPAȚI, DRAGONU AKA47 și GOJIRA & PLANET H.
Se mai adaugă peste 100 de b-boys; b-girls packed cu cel mai proaspăt flow de breakdance care se vor înfrunta în bătalia de pe  dance floor-ul de la Street Heroes  plus  un mega perete de graffiti pentru eroii străzilor și ai subteranului invitați special să coloreze intrarea în arenă.

„STREET HEROES este „cea mai cool tabără în care ai fost vreodată, comprimată în 24 de ore fullarmed cu delicii” – e locul în care se adună toți fresh-makerii locali, tineri care, cu energia și pasiunile lor, creează viitorul, fiecare are libertatea să se exprime cum își dorește: unii vin pentru muzică, alții sunt sportivi sau fac graffiti, unii dansează iar alții sunt styleri. La Street Heroes pentru toți e o zi mind-blowing în care vin și se întâlnesc cunoscuți sau necunoscuți care au pasiuni comune legate de cultura urbană; este acest pop-art contemporan. Ce ne-am propus noi să facem prin acest festival este să popularizăm aceste valori alternative, să le adunăm și să le mixăm ca împreună să formeze Generația Street Heroes. Încercăm ca la fiecare eveniment să ii facem să interacționeze cu cele mai fresh curente și de aceea schimbăm mereu  ceva; ne place să știm și să arătăm mereu “știrea din ziarul de mâine” – pe cea din “ziarul de azi” o știu deja toți. Am mutat locația din Tineretului la Arenele Romane, am adus artiști noi internaționali din două genuri muzicale pe care nu le-am experimentat până acum – pe Hucci – trap și Soom T – reggae, am construit elemente noi mai mari și mai spectaculoase în skatepark și avem un invitat special care va modera evenimentul.

Veniți pe 30 August la Arenele Romane pentru Street Heroes Lucky 13 – cel mai fresh cocktail de cultură urbană.

Street Heroes este un eveniment prezentat de:
• OllieGang Shop – Premium Streetwear Brands & Culture & styled by Knocking Haters – Counterculture Movement
• Împreună cu: burn Energy, partener principal al evenimentului
• Și sprijinul partenerilor media: 24FUN, Bravonet.ro, 220, Trilulilu, KissFM, theVandallist.com, feeder.ro,urban.ro, Vice, sub25.ro, Zonga, metropotam, iconcert.ro, Regie Live, cooltivator.ro,  Creative Monkeyz, IQAds, Decat O Revista, tillate.com, F64, ziare.com, tattooit,  streetquality.ro, HipHopNews, HipHopLive, sunetesubsol, Studentie.ro, Cinemagia, 1music.ro,  Bestmusic, sk8ing.ro, Tpu.ro, FreeRider, debarbati.ro, musicaddict, orasul meu, musicnights, ele.ro, Roevents.ro, bloguluotrava.ro, Mixtopia, GSP.ro, Scienceworld.ro, Canon, Cooperativa Urbana, Teen Press, Anyplace.ro, Bmxspot, Bronews, Blacksheepsound.ro, Extremeaddict.ro, Hipmag,  Sekazone.ro, Sk8ing.ro, Skatemap, Streetquality.ro, Jaharmy.ro, Vinsieu.ro, Dirtbike.ro, Republikaverde.ro, TV City s.a.

• Alți parteneri: Defence, Montana, Carhartt, Supra, Krew, Fallen, DVS
Street Heroes – Electric Castle

70x100_3CMYK
STREET HEROES pleaca de acasa in aceasta vara!
Cel mai cool festival de sporturi extreme & cultura urbana invadeaza locuri noi. Dupa editia surpriza de iarna trecuta, continuam seria „neasteptatelor” cu alte doua evenimente fresh pentru o vara pe masura.
burn aduce Street Heroes la Electric Castle Festival
Cultura urbana in curtea unui castel?! Da, se face. Ne vedem pe 21-23 Iunie in Cluj-Napoca, la Castelul Banffy pentru 3 zile spectacol de skate, bmx, rollerblading, graffiti si unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica de la noi.

Zilele de 21, 22 si 23 iunie sunt dedicate urban hotspot-ului Street Heroes, iar pe seara sunt programate concertele Electric Castle. Taking the street culture in unexpected places, asa o sa ne petrecem vara impreuna cu eroii strazilor & burn.

3 zile, 4 scene de muzica & 1 scene de sport extrem si peste 60 de artiști internaționali și locali.

Street Heroes 2013 Cluj, Castelul BannfyMORCHEEBA (LIVE) / PENDULUM DJ SET feat. MC VERSE (LIVE) / FEED ME / FRITZ KALKBRENNER
(LIVE) / JAMES ZABIELA / DOPE D.O.D. (LIVE) / LTJ BUKEM / TELEPOPMUSIK (LIVE) / DUB PISTOLS
(LIVE) / STANTON / WARRIORS / WANKELMUT / A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS / MOONLIGHT BREAKFAST
(LIVE) / NOTES & TIES ORCHESTRA (LIVE) / JON KENNEDY / FUNKANOMICS / POP KILLERS / TESCO
DISCO / ȘUIE PAPARUDE (LIVE) / ROBIN AND THE BACKSTABBERS (LIVE) / ROA (LIVE) / CTC (DOC,
DELIRIC și VLAD DOBRESCU) (LIVE) / SILENT STRIKE & BAND (LIVE) / GOJIRA & PLANET H / DJ K-LU /
YELLLOW (LIVE) / VILLAGE / HERNE / LIAR (LIVE) / MISTERY ARTIST brought to you by burn studios /
LIGHTS OUT (LIVE) / LOUNGERIE II (LIVE) / MIHAI POPOVICIU / THE MODEL / MISSILE & GORANGA /
SHIVER / DUBASE / DJ SAUCE / BREAD & BUTTER / BLANILLA / THEORY OF MIND (LIVE) / SATELLITES
(LIVE) / ASTRYD (LIVE) / QUANTUM DRIVE (LIVE) / MADLIQUID / DEX / ALEX CHRONIC / 3PIC feat.
PIETONU / DUDAWLES / JUST D’LIGHT / WRK / NEWGOTTI / RFDJ / DETOUR / INDIE JULES / PADRE /
CHRISTU / NDJ / DE FACTO / DANNILOV / SYL / SUBATOMIC ZOO (LIVE) / + more!

Dupa Electric Castle, Street Heroes si burn isi continua calatoria cu oprire pe plaja din Vama Veche. Pe 10 august cultura urbana se aseaza la malul marii langa cocktail-ul traditional de action sports, muzica, graffiti, break-dance.

So here we go again!Go Skateboarding Day 2013 @ Brasov

969316_259604017513277_802280197_n

Go Skateboarding Day este o desfăşurare neconvenţională şi spontană: încercarea de a aduna skateboarderi de orice vârstă, culoare şi crez într-o sărbătoare a skateboarding-ului pur.

Evenimentul, aflat între timp la a noua sa ediţie, are loc an de an pe 21 iunie, Ziua Internaţională A Skateboarding-ului, şi îşi propune să celebreze skateboarding-ul în cea mai pură formă a sa şi să promoveze spiritul creativ al acestuia.

Deja o tradiţie în toată puterea cuvântului a scenei autohtone, Go Skateboarding Day adună an de an cei mai buni skateri din România pentru sesiuni de neuitat pe străzile Braşovului, perla coroanei fiind întotdeauna ansamblul de trepte de pe Pietonalul Răcădau, socotit de mulţi cel mai bun spot de skate din România.

Go Skateboarding Day este interconectat la o serie de evenimente similare de pe întreg mapamondul care se desfăşoară simultan, iar numeroase oraşe de pe toate meridianele îşi dau mâna pentru a promova mesajul pozitiv pe care-l transmite skateboarding-ul de ziua sa, pe 21 iunie.Având o prezenţă media naţională dar şi internaţională aproape garantată, Go Skateboarding Day beneficiază de expunere pe cele mai importante site-uri de profil, româneşti sau străine şi se răspândeşte viral cu repeziciune prin portale video precum YouTube sau Vimeo, deseori prin montaje neoficiale, ceea ce vorbeşte de la sine despre impactul evenimentului.

Go Skateboarding Day a apărut, încă de la prima sa ediţie, în filme internaţionale de profil şi în reviste de skateboarding locale, europene şi internaţionale, prin imaginile şi textele unor fotografi şi autori consacraţi.

În fiecare an, Go Skateboarding Day îşi ridică propria ştacheta, plusând cu ceva nou, fie că este vorba de participanţi, de trick-uri, de premii, de premiere de film sau de musafiri de vază. Ediţia de acum trei ani a adus în România reputata ramură europeană a team-ului Emerica, care a rămas puternic impresionată de experienţa mioritică şi de skateboarding-ul autohton.

Go Skateboarding Day este in continuă evoluţie şi în 2013 ne vom reuni pentru va duce skateboarding-ul şi buna dispoziţie spre un nou nivel!