Go Skateboarding Day 2013 @ Brasov

969316_259604017513277_802280197_n

Go Skateboarding Day este o desfăşurare neconvenţională şi spontană: încercarea de a aduna skateboarderi de orice vârstă, culoare şi crez într-o sărbătoare a skateboarding-ului pur.

Evenimentul, aflat între timp la a noua sa ediţie, are loc an de an pe 21 iunie, Ziua Internaţională A Skateboarding-ului, şi îşi propune să celebreze skateboarding-ul în cea mai pură formă a sa şi să promoveze spiritul creativ al acestuia.

Deja o tradiţie în toată puterea cuvântului a scenei autohtone, Go Skateboarding Day adună an de an cei mai buni skateri din România pentru sesiuni de neuitat pe străzile Braşovului, perla coroanei fiind întotdeauna ansamblul de trepte de pe Pietonalul Răcădau, socotit de mulţi cel mai bun spot de skate din România.

Go Skateboarding Day este interconectat la o serie de evenimente similare de pe întreg mapamondul care se desfăşoară simultan, iar numeroase oraşe de pe toate meridianele îşi dau mâna pentru a promova mesajul pozitiv pe care-l transmite skateboarding-ul de ziua sa, pe 21 iunie.Având o prezenţă media naţională dar şi internaţională aproape garantată, Go Skateboarding Day beneficiază de expunere pe cele mai importante site-uri de profil, româneşti sau străine şi se răspândeşte viral cu repeziciune prin portale video precum YouTube sau Vimeo, deseori prin montaje neoficiale, ceea ce vorbeşte de la sine despre impactul evenimentului.

Go Skateboarding Day a apărut, încă de la prima sa ediţie, în filme internaţionale de profil şi în reviste de skateboarding locale, europene şi internaţionale, prin imaginile şi textele unor fotografi şi autori consacraţi.

În fiecare an, Go Skateboarding Day îşi ridică propria ştacheta, plusând cu ceva nou, fie că este vorba de participanţi, de trick-uri, de premii, de premiere de film sau de musafiri de vază. Ediţia de acum trei ani a adus în România reputata ramură europeană a team-ului Emerica, care a rămas puternic impresionată de experienţa mioritică şi de skateboarding-ul autohton.

Go Skateboarding Day este in continuă evoluţie şi în 2013 ne vom reuni pentru va duce skateboarding-ul şi buna dispoziţie spre un nou nivel!

Lasă un răspuns