BURN JIB PARK – BUCURESTI

Un park marca H2O!

Bucurestiul trece la next level in snowboarding. Se doteaza cu un park de jibbing chiar in centru, in Parcul Cismigiu. Situat langa Podul Mare (zona patinoar) Burn Jib Park te lasa sa-l abuzezi incepand de joi 23 decembrie orele 18.

In speranta ca este cel mai potrivit cadou de sarbatori pe care il puteam face pasionatilor de snowboard, va anuntam ca parcul este pe deplin functional si va sta la dispozitie gratuit si nelimitat. Pe durata sarbatorilor de iarna parkul va fi deschis de miercuri pana duminica intre orele 16-20. Incepand cu data de 5 ianuarie programul va fi de miercuri pana duminica intre orele 14-22. Accesul in snowpark se va face in baza unei legitimatii de membru pe care o puteti obtine la fata locului cu buletinul si minim casca de protectie. Pentru minori este obligatoriu acordul parintilor, dat la fata locului.

Pe principiul: daca nu puteti sa mergeti la munte, nici o problema, H2O aduce muntele la voi, acest parc reprezinta solutia perfecta pentru cei care vor sa se antreneze in mod curent,  dar nu au timpul sau banii necesari pentru a frecventa statiunile montane (majoritatea lipsite oricum de asemenea dotari). Acum aveti sansa sa va dati cu placa chiar la voi acasa! Va asteptam incepand de joi, iar acestea fiind spuse iata si cateva poze inedite din Burn Jib Park powered by H2O!

2 thoughts on “BURN JIB PARK – BUCURESTI

Lasă un răspuns