Burn The Streets – sau cum e să faci snowboarding pe porți Maramureșene

Burn The StreetsAmu’ no, la a 3-lea an de la apariție, tătă lumea bistoș știe că burn the streets e concursul de jibbing cel mai hiretic din România. Aflat în același loc, la Baia Mare,
concursul a hi și anu’ ăstă în centrul atenției că din nou or zâni cei mai bolunzi rideri din țară și străinătate.

Brigadierii five-O or pușca și de data asta bugăte surprize. Riderii s-or da pe un set-up de inspirație tradițională moroșeană și or țipa niște trick-uri de s-a îmburda audiența.
Om avea parte și de cântare Grasu XXL în piața lângă rideri, plus un after-party care va fi încins de DJ K-lu şi DJ Sauce . Și nu uita: avem burn care să te țina la joc până la răsăritul soarelui!

Așa că no, ce mai aștepți? Haida pe 23 februarie, ora 16:00, în Piața Revoluției din Baia Mare.
Și nu uita să tăt verifici facebookul până atunci!
Read more

Unique8

Gigi Ruf, Werni Stock si Arthur Longo la Bucuresti!
Da, pe ecran la Cinema Pro! Cei trei fac parte dintr-un grup de 8 rideri, cei mai progresivi ai momentului, actori intr-o productie burn marca Pirate Movie Productions si denumita Unique8. Prima productie de snowboard din lume filmata in intregime cu Red Digital Cinema Camera.

Se anunta o noapte alba de snowboarding, cu o productie locala in deschiderea mult-asteptatului Unique8, plina de surprize, free drinks si energie maxima! Va asteptam pe 2 Noiembrie la Cinema Pro incepand cu orele 21! Arunca o privire peste teaser aici: http://www.youtube.com/watch?v=fcs9goH9q6Y si invita-ti toti prietenii la eveniment pe Facebook