SOS Save Our Spot Romania

Skaterii din Sibiu sunt salvati!
Skatepark-ul Sibiu e ca pasarea Phoenix. El este castigatorul concursului programului burn Save Our Spot in Romania. Asta inseamna ca o echipa de rideri internationali de la burn, inarmati cu materiale de constructii si insotiti de cei de la Kingpin Skateboarding, vor veni sa renoveze skateparkul tau preferat. Lucrarile se vor desfasura in perioada 30 iulie – 3 august iar pe 4 august lansam minunatia la apa cu un concurs de skate cu premii in bani&produse, bineinteles!

Ignacio Morata si ai lui vin in Romania!
Si ce-i mai important din toata treaba asta este ca vom fi vizitati de team-ul burn international: pana acum pe lista celor confirmati sunt Ignacio Morata, no need for introduction, Rasmus Sand si Jean Marc Soulet. Baietii vor ajuta la reconstructia skatepark-ului. Asta dimineata, pentru ca dupa-amiezile saptamanii de stat in Romania sunt rezervate datului street in spot-urile din Sibiu, alaturi de voi. Iar Kingpin e pe faza cu poze si filmari. Voua nu va ramane decat sa „skate to impress” to let everybody know Sibiu is a skate city adevarat.

Pentru update-uri si detalii despre concurs (programul, premiile si alte surprize) hit attend la pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/471183899559372/

Lasă un răspuns