Street Heroes 2013 – Cool as Ice

Street Heroes 2013 – Cool as Ice

Cel mai cool festival de sporturi extreme si cultura urbana se intoarce pe 9 februarie la Turbohalle.

Street Heroes se aprinde din nou in 2013, de data asta cu cea mai freshhh editie, special made for all our heroes out there: un mega skatepark gata pregatit pentru concursurile de skate, bmx si role PLUS battle-urile de breakdance, un gaming room pentru cei care se stiu PLUS un full entertainment area, 8 concerte & un party non-stop programat sa dureze 24 de ore neintrerupte de rezistenta – spectacol à la Street Heroes.

Pe 9 februarie la Turbohalle, de dimineata pana… a doua zi dimineata.

DRUMSOUND & BASSLINE SMITH
TRUE TIGER
CTC
NORZEATIC
CHIMIE
AFORIC
FLOU REGE & DJ ALBU
GOJIRA

& other names to come…

SCHEDULE – SOON TO BE ANNOUNCED

Toate informatiile legate de concursurile de sport extrem & breakdance (modalitatea de inscriere, participanti, formatele concursurilor, regulamente, program) vor fi publicate pe pagina Street Heroes pana la data evenimentului. Stay tuned!

Street Heroes este un eveniment creat si prezentat de Ollie Gang Shop si sustinut de Burn Energy Drink.

ACCESUL LA FESTIVAL:
Biletele de acces pentru editia STREET HEROES – Cool as Ice se vor pune in vanzare incepand cu saptamana 21-27.01.2013 la Magazinele Ollie Gang Shop. Pretul unui bilet este de 30 lei, iar acesta permite accesul la festival oricand in intervalul de desfasurare a evenimentului, fiind cumparat in avans.

Biletele se pot achizitiona si in ziua evenimentului, la intrarea in locatia Turbohalle. In functie de ora la care ajungi la festival se vor aplica preturile urmatoare:
15 lei – daca ajungi intre orele 08:00 – 13:00 // ATENTIE! acest bilet nu permite intrari multiple in cadrul festivalului!
30 lei – daca ajungi intre orele 13:00 – 18:00
50 lei – daca ajungi intre orele 18:00 – 06:00

Cu exceptia biletului in valoare de 15 lei, achizitionat in intervalul 08:00-13:00 de la locatia de eveniment (intrarea Turbohalle), toate celelalte bilete permit intrari multiple in cadrul festivalului. Preturile biletelor au fost fixate astfel incat cei care aleg sa vina mai devreme la festival sa iasa in dublu-avantaj: bucurandu-se de intreaga experienta Street Heroes, atat de sport extrem cat si de muzica, concerte si party & platind mai putin pentru asta. Este interzis accesul cu obiecte contondente, substanțe halucinogene si lichide. Este permis accesul cu aparate foto

ACREDITARI FOTO/VIDEO:
Fotografii semi-profesioniști și profesioniști pot solicita o acreditare pentru a prelua imagini sau pentru a scrie ulterior recenzii la adresa de email [email protected] (cu titlul ACREDITARE). Mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii: NUME, PRENUME, TELEFON, NUMELE PUBLICATIEI.

Acreditarea garantează accesul în spatele scenei, dar numai fotografii profesioniști sau cu badge de presă de la publicația/site-ul pe care îl reprezintă au permisiunea de a urca și pe scenă.

Acreditarea reprezintă solicitarea organizatorului de a primi ulterior materialele realizate, în schimbul acordării accesului gratuit pe tot parcursul festivalului.

Termenul limită pentru primirea și confirmarea solicitărilor este 5 februarie 2013. Confirmarile & alte informatiile legate de obtinerea acreditarii vor fi trimise solicitarilor validate via e-mail.

STREET HEROES – Cool as Ice – iti aduce cele mai fresh 24h ale lui 2013! Pe 9 februarie la Turbohalle un spectacol de sport extrem (skate / bmx / role) si breakdance mixat cu concerte ale celor mai cool artisti locali si internationali in show-ul STREET HEROES. Plus restul de delicii, yet to be announced.

Lasă un răspuns